bila berjauhan. hurm

Photobucket

awakk. sejak berjauhan ni baru saya tahu betapa peritnya penantian. susah jugak kan bercinta

 jarak jauh ni
kan. walaupun rumah kita dekt tapi saya yakda dekat rumah. huhu . dah jauh ni kan, macam macam saya
pikir pasal awak. saya tahu sekarang ni kita dah jarang contact, jarang call, dah jarang mesej. tapi semua tu
bersebab kan. awak pun ada benda yang awak nak capai dalam hidup awak. saya tak nak saya jadi
penghalang untuk dapatkan apa yang awak nak. kalau saya macam tu, kejam kan saya ni. setiap hari, setiap
masa saya fikirkan awak. awak dah makan ke?awak sihat ke?awak stll sayangkan saya lagi?sayang awak
still macam dulu tak?awak ingat saya tak?awak usha perempuan lain tak? banyakkan saya fikir. awak selalu
pesan, jangan fikir bukan bukan tapi nak buat macam mana sayang awak ni degil. tula, kalau dah sorang
sorang tak da benda nak buat. memang macam tu. awakk. sejak kita jauh, saya rindu sangat sangat saat kita
dekat semua. mybe ajar saya hargai masa dengan awak kan. awak, bila la kan kita dapat berjumpa lagi.
hurm. harap saya bersabar la kan. tak apa la. biarlah rindu ni banyak banyak kan.

p/s : saya percayakan awak

x

1 comment: